Președintele, Klaus Iohannis, are profilul monarhului absolutist. Într un interviu televizat, președintele PSD, Marcel. CIOLACU,  a declarat că șeful statului se dovedește un conducător dictatorial care, asemeni regelui francez, Ludovic al XIVlea, crede că “statul sunt eu”. Liderul social democrat a criticat în termeni foarte duri încăpățânarea cu.care Klaus Iohannis susține Guvernul Orban, ” cel mai slab guvern din ultimii 30 de ani” și  crede că românii se vor mobiliza în 6 decembrie și il vor trimite acasă.
Ceea ce pierde din vedere președintele PSD este că, deși istoria a sancționat aspru excesele monarhice, printr o revoluție sângeroasă de instaurarea a republicii, domnia Regelui Soare  a durat… 72 de ani în fruntea Franței. E adevărat și că majoritatea oamenilor înțelege de obicei ce se întâmplă. Doar ca, din păcate, un pic mai târziu decât momentul în care s ar putea face ceva!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 111. Puiul cu hormoni, mai sigur decât delicatesele din pieța de animale din Wuxan
Articolul următorRealitatea din PSD, invitat: Florian Bodog