S-a publicat minuta ședinței de ieri de la Tribunalul București. Instanța a hotărât ca Liviu Dragnea să rămână în închisoare. Deciza este una definitivă.

„Respinge contestatia formulata de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondata

Admite contestatia formulata de PICCJ -DNA impotriva sentintei, pe care o desf in parte, in sensul ca propunerea sau cererea de liberare conditionata va putea fi reinnoita dupa 27.08.2021.

Definitiva”, se arată în minuta publicată recent.

Magistrații Tribunalului București au amânat pentru joi decizia privind eliberarea condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, arată Mediafax.

Judecătoria Sectorului 5 a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, ca fiind neîntemeiată.

Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

La Curtea de Apel București se judecă cererea de recuzare a magistraților care au decis rămânerea lui Liviu Dragnea în arest.

În cazul în care CAB va da petentului câștig de cauză, hotărârea de azi va fi desfințată.

Articolul precedentGabriela Firea nu e interesată de cârlionții lui Nicușor Dan
Articolul următorRomânii vor plăti taxă de poluare pentru centralele pe gaz. Zero susținere de la Guvernul Cîțu!