Legea carantinarii și izolării a fost adoptata de Camera Deputatilor. PSD a lucrat din greu la  adoptarea și mai ales la modificarea acestui act normativ absolut necesar aplicării masurilor sanitare după decizia Curții Constituționale care anula restrictiile anterioare impuse prin hotărâre de guvern sau ordin de ministru.
Adoptarea legii carantinei și izolării s a făcut după ce președintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a organizat consultări cu organizațiile non guvernamentale interesate astfel încât sa se găsească un just echilibru între interdicțiile medicale și respectarea principiilor constituționale și a drepturilor și libertăților cetățenești. Reprezentanții PSD au explicat în comunicările publice ca se dorește ca prin acest dialog sa se lămurească neînțelegerile și temerile cetățenilor și sa se elimine suspiciunile și neîncredere populației.
După consultările cu asociațiile civice președintele PSD, Marcel Ciolacu, l a invitat pe Raed Arafat pentru a discuta modificările propuse de Opoziție astfel încât parlamentarii sa cunoască intențiile Guvernului și sa propună amendamente coresounzatoare.
Legea privind carantina și izolarea va întra în dezbaterea Senatului care este Camera decizionala.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mihai Fifor, pesedistul bun la toate ministerele: șef la Apărare, Economie, Interne și chiar premier!
Articolul următorGabriela Firea a finalizat cel mai mare proiect de infrastructura dub Bucuresti