Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a făcut declarații cutremurătoare marți, la Realitatea Plus. Cea care îi va deveni soție fostului lider PSD, atunci când acesta va ieși din închisoare, a avut o apariție rară în public în care a spus că Dragea este torturat.

Irina Tănase face un nou apel disperat către autorități, spunând că logodnicul ei, Liviu Dragnea, este supus unor tratamente inumane în penitenciarul Jilava. După ce acesta s-a infectat cu COVID-19, acum problemele de sănătate mai vechi și cronice au revenit fulminant. Durerile de coloană pe care le are fostul politician sunt insuportabile, iar tratamentul se lasă așteptat, conform Irinei.

”Este cunoscut public și toți apropiații știu că Liviu suferă de hernie. El a fost și internat pentru asta, mereu are dureri de spate, nu poate sta în anumite poziții. Lui nu i se permite să își trateze problemele de sănătate și nici nu s-a pus problema să fie suportată de către stat operația, ar fi suportată de către familie. El are dureri foarte mari, iar faptul că nu este lăsat să meargă la muncă și stă toată ziua într-o celulă îi agravează aceste probleme, pentru că are nevoie de mișcare”, a spus Irina Tănase, la Realitatea Plus.

 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentIrina Tănase, strigăt disperat: „Liviu Dragnea e torturat în penitenciar!”
Articolul următorIrina Tănase adusă la DNA. Anchetată, alături de Dragnea, într-un dosar de pe vremea când ea avea doar 8 ani!