Vești bune pentru locuitorii sectorului 2! La inițiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, Consiliul Local al Sectorului 2 al Municipiului București, prin Administrația Domeniului Public Sector 2 s-a asociat cu Administrația Străzilor București, în vederea executării de lucrări de interes public pe marile bulevarde din Sectorul 2. 

Acordul este unul foarte important pentru cetățeni deoarece el dă dreptul autorității locale să intervină pentru remedierea problemelor apărute pe carosabilul marilor bulevarde, dar și să înceapă modernizarea lor.

„De foarte multe ori, problemele de la nivelul sectorului nu pot fi rezolvate de Primăria Capitalei deoarece gradul lor de încărcare este foarte mare. Din acest motiv, am dorit să avem noi, în sectorul 2, atribuții directe. Practic, prin acest acord, ce poate părea foarte tehnic la început, vom putea să intervenim pe bulevardele mari (…) Planul meu, pentru următorii 4 ani, în care voi fi primar al sectorului 2, este ca toate bulevardele importante să fie reabilitate, voi începe cu Ștefan Cel Mare, Barbu Văcărescu și Colentina, pe care le vom finaliza până în 2022, iar în a doua parte, în funcție de studiile de atunci, vom prioritiza. În Sectorul 2, vom avea cea mai bună infrastructură rutieră din București. (…) Acum, grație acestei Hotărâri a Consiliului Local, vom putea avea și mijloacele prin care să o realizăm”, a declarat, la finalul ședinței CLS2, Dan Cristian Popescu, viceprimar al sectorului 2 și candidat din partea Partidului Social Democrat la Primăria Sectorului 2.

 

Articolul precedentCine este Leonard Badea, propus premier de către Marcel Ciolacu?
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 58. Candidații care se joacă cu focul