A început bătălia pe programe pentru bucureşteni. Gabriela Firea „a furat” startul. Nicuşor Dan se pare că nu s-a trezit din euforia apostilării candidaturii sale. 

Candidatul PSD pentru un nou mandat de primar general readuce aminte de programul ei de suflet: ajutorarea celor peste 6.000 de copii cu dizabilităţi. Primăria suplineşte banii lipsă de la bugetul naţional pentru aceşti micuţi defavorizaţi. De cîţiva ani, Primăria Capitalei le oferă 1.000 de lei fiecăruia aflat în nevoi. 

„Un program de suflet pentru care voi lupta până la ultima picătură! De 3 ani, părinţii celor aproape 6 000 de copii cu dizabilităţi pot achita mai uşor tratamente, terapii necesare, şi cu sprijinul nostru financiar de 1000 de lei. De la guvern suma este mică, aşa cum se poate observa din grafic. Din păcate, sunt politicieni înscrişi în cursa pentru Primăria Capitalei care consideră programele socio-medicale, inclusiv acesta, ca fiind “pomeni”. Au declarat în numeroase apariţii.

Este un cuvânt foarte urât care nu exprimă realitatea!

Acest sprijin este absolut necesar şi mă voi bate ca şi în următorii ani să se poată acorda, în ciuda dificultăţilor financiare.

Din păcate, sunt oameni reci, duri, cinici, care nu au puterea de a înţelege cât de greu îi este unui părinte să se descurce cu multele cheltuieli necesare unui copil cu dizabilităţi, dincolo de amărăciunea din suflet pentru această situaţie de viata.

A numi “pomană” un astfel de suport este dureros. Empatia trebuie să caracterizeze toată activitatea noastră, mai ales când oamenii şi-au pus încrederea în tine şi te-au trimis săiei decizii bune pentru ei. Nu voi dezamăgi aceasta încredere!”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mihai Sandu Niță, mandat de 8 luni plin de scandaluri. Clanurile care au capturat PSD Ilfov
Articolul următorLUNGA VARA FIERBINTE?