Eugen Teodorovici a declarat că ia în calcul să candideze la șefia PSD. ”Da, este o posibilitate, voi discuta cu colegii și sunt pregătit”, a răspuns Teodorovici, întrebat dacă vrea să candideze la șefia partidului, potrivit PS News. ”Milioane de oameni așteaptă de la șeful PSD să fie apărați”, a mai spus Teodorovici. El a mai afirmat că nu are o problemă să fie parte a unei echipe, întrebat dacă vizează și alte funcții de conducere, nu neapărat pe cea de președinte.

PSD ar urma să-și aleagă o conducere cu mandat plin la Congres, însă nu e clar deocamdată dacă acesta va avea loc în luna iunie sau în iulie. Fostul premier, Sorin Grindeanu, a dat semnale clare că nu este interesat de candidatură și a scris, marți,  pe Facebook, că ”nu este momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD”.

”Am un mesaj ferm, e momentul unității, să lăsăm dorințele personale și să ne întoarcem fața catre oameni”, încheie Grindeanu. Potrivit unor surse din partid, Grindeanu transmite că nu dorește să candideze la șefia PSD, în condițiile în care unii baroni locali l-ar susține pentru a-l contracandida pe Marcel Ciolacu, actualul președinte interimar.

Până în acest moment doar Marcel Ciolacu şi-a anunţat candidatura preşedinţia partidului. Ieri, Olguţa Vasilescu, preşedintele organizaţiei Craiova a promis că-l va susţine. 

Greii PSD din Moldova sunt nemulţumiţi de activitatea actuală a PSD şi a conducerii sale.

Articolul precedentGabriela Firea anunţă reduceri de taxe pentru operatorii din turism
Articolul următorPSD: Caracatița PNL sufocă toată #România!