„Fericită coincidență: un mega-business lansat, un întreg sector salvat❗️

În luna mai, Mohammad Murad, om de afaceri și preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, care reuneşte hotelierii de pe litoralul românesc, se manifesta public, pe bună dreptate, în favoarea susținerii sectorului #economic cel mai afectat de pandemie – #HORECA. Tot el îl acuza atunci foarte vehement pe premierul #Orban că nu a luat nicio măsură pentru protejarea industriei, a celor 400.000 de oameni angajați și atât de afectați, precum și a celor 6 milioane de turiști care vin în vacanţă pe litoral❗️

Chiar dădea un fel de ultimatum Guvernului: “să se deplaseze imediat pe #litoral, până sâmbătă, 16 mai, o comisie formată din toate ministerele tangenţiale cu turismul, respectiv Muncii, Turismului, Economiei, Sănătate”, ca să găsească împreună cea mai bună soluţie❗️

Și premierul chiar s-a conformat și iute pe litoral s-a deplasat, în urmă cu câteva zile, la inaugurarea Hotelului Amfiteatru, din Olimp, al cărui patron este același pătimașom de afaceri Muhammad Murad.

Întreb și eu, retoric, în continuarea multelor întrebări pe care le-am adresat acestui #guvern vândut:

Domnilor Orban și Murad, sunteți amândoi mulțumiți?

Considerați că ați rezolvat toate problemele industriei HORECA?”, a precizat Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook. 

Eugen Teodorovici a mai pus la postare şi un P.S. “Felicitari Muhammad Murad pentru ambiţia de a investi în turismul din România.”

Hotelul Amfiteatru, pe care l-a inaugurat patronul în prezenţa lui Ludovic Orbam, este deținut de omul de afaceri Mohammad Murad, candidat pentru funcția de primar al Constanţei la alegerile locale din toamnă. Murad a anunțat că urmează să candideze independent. PNL a promis că-l va susţine. 

Mohammad Murad a fost unul dintre sponsorii lui Rareş Bogdan, pe vremea când acesta era prezentator tv. Cu toate că reclama mascată este interzisă de CNA, realizatorul de la Realitatea.tv nu s-a sfiit să organizeze celebrele lui talk-show-uri pe terasa unuia dintre hotelurile de la Mamaia a lui Murad.

Articolul precedentPOLITICA,UN CAMPIONAT DE FOTBAL?
Articolul următorNicuşor Dan recunoaşte că şansele lui se diminuează din cauza neînţelegerilor PNL-USR-PLUS