Cristian Popescu Piedone va avea un cuvânt important de spus la alegerile pe București. Miron Mitrea consideră că formula în care se va concura la alegerile din Capitală este departe de a se prefigura.

Invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus este de părere ca Nicușor Dan – Primar al Capitalei a fost  “o idee năstrușnică” a fostului președinte liberal, Ludovic Orban, lipsită de potențial politic la viitoarele alegeri și păguboasă și până acum pentru PNL.

În ceea ce o privește pe Gabriela Firea, consultantul politic crede că PSD nu pregătește soluții de rezervă, dar, asa cum a arătat președintele PSD, Marcel Ciolacu, senatoarea PSD mai are de explicat și de clarificat aspecte. Mitrea  a arătat că este evident că nu există o vinovăție  a Gabrielei Firea și că ea nu știa ce se întâmplă în azilurile din Voluntari, e posibil să nu fi știut nici soțul ei, dar primarul de Voluntari, Florin Pandele trebuia să știe, făcea parte din atribuțiile lui.

Miron Mitrea este convins ca Dan Voiculescu și partidul său ar sprijini-o pe Gabriela Firea dacă ar candida la Primăria București, dar crede și în potențialul încă neafirmat al primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedon. Reabilitat și repus în funcție, Cristian Popescu Piedone are un potențial de creștere semnificativ și relații cordiale cu partidul lui Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu, la Atena, la o reuniune a șefilor de stat și de guvern din regiune
Articolul următorMarcel Ciolacu s-a întâlnit cu premierul grec Kyriakos Mitsotakis, la Atena: „Să ne apropiem de aderarea la Schengen”