Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, atacă cel mai vulnerabil punct din Planul National de Redresare și Reziliență: lipsa de susținere a proiectelor desfășurate de administrațiile locale din partea Guvernului Cîțu. Neprofesionalismul si iresponsabilitatea  guvernanților dau o grea lovitură proiectelor din teritoriu, indiferent de culoarea politică. Lider administrativ și președinte al filialei PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan cheamă la o solidarizare a aleșilor locali ai tuturor formațiunilor politice. 
“Mă intreb cum pot sta atât de liniștiți președinții consiliilor judetene conduse de liberali? De ce este atât de senin domnul primar al Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc? 
Comisia Europeană le-a arătat că șefii lor nu sunt capabili, dar ei nu spun nimic! Proiectele care puteau fi implementate prin PNRR aduceau, în cel mai rapid mod, banii atât de necesari pentru dezvoltarea județelor și a municipiilor. Dar ei tac! Liberalii tac! Alianța USRPLUS tace! 
Cum puteți fi atât de impasibili!? Cum puteți gira asemenea oameni? 
Reacționați! Trebuie să o faceți! Pentru județele, municipiile, orașele și comunele pe care le conduceți. 
Sau jocurile politice din PNL și USRPLUS sunt mai importante decât cei care v-au ales?”
Sunt intrebarile retorice adresate de președintele Consiliului Județean Dâmbovița dar și un indemn la acțiune politică în fața unei situații disperate. De la inceputul pandemiei autoritățile locale au dus greul  fără sustinere, doar cu dispoziții primite de la București. 
Punctul cel mai dureros este relația Guvernului Cîțu cu administrațiile locale indiferent de culoarea politică, care doar a adâncit tensiunile cu teritoriu de pe vremea Guvernului Orban. 
Apelul reprezentantului PSD nu a primit deocamdată niciun răspuns. Dar este de menționat ca în ultimul interviu acordat unui post local de radio, primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, a amestecat salutul creștin cu înjurăturile și s-a tachinat cu realizatorul. Ceea ce arată că lucrurile nu stau deloc bine în rândul aleșilor locali ai Coaliției majoritare.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentSchimbarea la față a PNL – planul secret pentru preluarea partidului. Omul din umbră
Articolul următorSUNTEM UN POPOR DE ALCOOLICI?