Printr-o postare pe pagina sa de socializare, Aurelian Bădulescu, șeful grupului de consilieri PSD din Consiliu General al Capitalei, cere demisia antrenorului CSM București,Adrian Vasile, după  ce a ratat calificarea în penultimul act al Ligii Campionilor.

“CSM Bucuresti ratează calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Acest rezultat este unul care îi intristează profund pe toți iubitorii acestui sport, în care echipa orașului nostru a scris istorie.

În ciuda investițiilor constante făcute de administrația precedentă și a întregului efort depus până acum (3,6 milioane de Euro pe an), pare că performanțele echipei de handbal feminin a CSM București sunt direct proporționale cu performantele administrative ale lui Nicușor&Co.

Este clar că managementul echipei este unul neperformant, defectuos și se impun măsuri urgente. Pe cale de consecință solicit demisia tuturor membrilor consiliului de administrație al CSM București, membri puși în funcție și susținuti de mafia PNL-USR care ține în loc Capitala pe absolut toate planurile! Totodată, consider că antrenorul echipei de handbal trebuie și el să facă pasul în spate, se impune ca domnul antrenor Adrian Vasile să demisioneze și el.

Rămân în continuare cu sufletul alături de echipa de handbal feminin a CSM București, însă nu mai vreau să aud de politrucii care au pus mâna pe frâiele ei!” – a scris Aurelian Bădulescu pe pagina sa de facebook.

 

Articolul precedentUDMR va fi scos de la guvernare în următoarele zile! Informații din culise
Articolul următorCristian Rizea anunță APOCALIPSA! Capii rețelei de trafic de droguri și prostituție de lux, băgați în corzi! DECIZIA care-i îngroapă definitiv pe„șmecheri”