Apocalipsa după Ioan Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a trecut la nivelul eshatologic în confruntarea cu premierul Ludovic Orban. Într o postare pe pagina personala de socializare, liderul social democrat descrie în termeni apocaliptici situația României sub guvernarea liberala. După lăcuste, electoratul așteaptă trâmbița inclestarii finale. 
Reproducem postarea integrala a președintelui PSD :

Orban ,,Pilduitorul” are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor! 

,,Sfinții petrecerilor” Rareșj și Costel, dar și alți fruntași liberali, care au încălcat fără rușine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenție. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simț, nu există reguli! 

Restul trebuie puși la colț, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi și să fie ținuți doar în frică și teroare. 

Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipsește invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care ați provocat-o cu bună știință să fie complet!

Articolul precedentMarcel Ciolacu nu înțelege cum tocmai un fost liberal vorbește de blat cu PNL
Articolul următor100% TU DECIZI! Adrian Țuțuianu, baronul cu 10 case și 20 de terenuri care a sărit dintr-o barcă în alta