Alianța Pentru Patrie va ataca și noua decizie a Guvernului privind majorarea taxelor pe locuințe cu 50% din 1 ianuarie 2023! – se spune într-un comunicat remis presei de către secretarul general Codrin Ștefănescu.

“Guvernul nu a înțeles nimic din sesizarea pe care A.P.P. a transmis-o la Palatul Victoria și Avocatului Poporului!

Nu a înteles că noi am cerut abrogarea ambelor ordonanțe legate de taxele și impozitele noi, halucinante, care vor sufoca toată România!

Nu a înțeles că, inclusiv primarii Coaliției au cerut public să se țină cont de sesizarea noastră! Românii nu mai au bani! Au pus atâtea biruri pe umerii poporului, încât nu mai putem nici să murim!

Prin urmare, vom depune un proiect privind abrogarea acestui nou act creat peste noapte și vom depune plângere penală pe numele Ministrului Finanțelor, Adrian Câciu!

Gata cu bătaia de joc și umilirea întregului popor! Vă vom obliga să vă opriți din emiterea unor astfel de acte în miez de noapte, care aduc poveri uriașe și nejustificate și de care românii află din presă!” – mai susține documentul A.P.P.

Articolul precedentLucian Bode, clarificări și acuzații grave în scandalul BMW-urilor pentru Poliție: Drulă a semnat caietul de sarcini. Se autodenunță?
Articolul următorMarcel Ciolacu spune că liberalizarea pieței energiei e un jaf uriaș