Soluția pentru relansarea vaccinării este demisia premierului Cîțu. Este opinia președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care crede ca premierul și-a pierdut credibilitatea. “S-a pozat cu Raluca Turcan și s-a crezut Brad Pitt cu Angelina Jolie și nu a mai fost luat 8n serios de oameni. A fost diagnosticul pus de a Marcel Ciolacu campaniei de vaccinare sub comanda premierului. 
Într-o conferință de presă, deputatul PSD, Alexandru Rafila, a arătat că în prezent se vaccinează sub 15.000 de români zilnic cu prima doză, ceea ce înseamnă că nici în cel mai fericit caz nu vom depăși în toamna 7 milioane de vaccinați. Profesorul Rafila a încercat sa facă haz de necaz și a arătat că, până la 10 milioane de vaccinați cu două doze, pe premierul Florin Cîțu îl despart 36 de milioane de mici (trimitere la Centrul de vaccinare Obor). În consecință, Alexandru Rafila a remarcat ratarea repetată a țintelor de vaccinare și pericolul unui nou val epidemiologic care ne amenință în toamnă.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentAlexandru Rafila: co-plata pentru servicii medicale ar putea ajunge la 30%
Articolul următorVIDEO | Ana Maria Păcuraru, interviu eveniment cu șeful adjunct al NATO, Mircea Geoană: Ce i-a transmis Joe Biden lui Vladimir Putin. Culisele întâlnirii de la Geneva