Anul rocadei la Palatul Victoria începe pentru PSD la Sălaj sub semnul unității și loialității în partid. După dezastrul liberal din 2019-2021, se alegea praful de România fără PSD. Este nevoie de PSD la cârma guvernării ca să aducă eficiență, echitate socială, programe profesioniste pentru capitalul autohton, investiții și, mai ales, claritate și fermitate. Acesta a fost mesajul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a explicat că PSD a avut de ales între cooperarea cu PNL pentru români și confruntarea în folos propriu dincolo de suspendarea lui Klaus Iohannis. La o privire atentă, o dilemă valabilă și astăzi, și în mai 2023.
Adept total al continuării coabitarii PSD-PNL, liderul social democrat a fost la Zalău mai hotărât ca niciodată: se termină cu abordarea pompieristică și liderii plângăcioși și nu e loc de jocuri de culise și aranjamente personale. Președintele PSD a promis că nu se va crampona de putere și are în PSD o adevărată echipă. El a declarat ca i-ar fi plăcut să-i aibă alături cel puțin pe ultimii 4 președinți ai PSD, dar din păcate ei și-au făcut alte partide. Prin contrast, la Conferința PSD Sălaj, primarul Zalăului, proaspăt reales președinte al organizației județene, a remarcat că în sală sunt prezenți ultimii 3 președinți ai organizației transilvane.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentProgramul Noua Casă continuă şi în 2023 cu un plafon de garanţii de 1,5 miliarde de lei. Anunțul făcut de ministerul Finanţelor
Articolul următorMarcel Ciolacu face din somnul lui Bode emblema amatorismului liberal