O ieșire reușită la ski implică un vin fiert bun și un loc călduros unde să te refugiezi după. Când este frig în casă preferi un ceai cald în fața unui televizor mereu la locul potrivit, în momentul potrivit.
Veriga slabă a oricărei structuri politice este omul mesianic. El are certitudinea că este indispensabil obiectivelor majore și pronia se ocupa să aranjeze coincidențe încât liderul mesianic să-și ducă la îndeplinire misiunea.
Liderul mesianic nu lipsește de la locul unde se desfășoară acțiunea. Intotdeuna evaluează, dă termene și aplică sancțiuni. Nu lipsește în momentele de cumpănă pentru că fără el totul se prăbușește Nu există situație pe atât de gravă încât să nu poată fi salvată prin simpla prezență a liderului mesianic. Un lider cu o personalitate multidimensională, care nu numai că ia cele mai bune decizii, dar are și o înfățișare atractivă. Este relaxat, chiar și în momentele cutremurătoare pentru întreaga nație. Arată că situația e sub control și se reculege în biserică. Asemenea vechilor monarhii, este alesul care ține în pumnul său baierile pământului. El este cel care ține moralul întregii echipe. 
Dar întotdeauna există lucruri mărunte, insignifiante și de nebăgat în seamă de către oamenii providențiali. Dar sunt legi cu putere de axiomă. Cum ar fi aceea că, oricât de profesionist ar fi practicat, ski-ul se desfășoară întotdeauna la vale…

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 147. Românii, inventivi când vine vorba despre furat
Articolul următorIa pastila SRS: Doctorate prin telepatie. Beneficiu? 500.000 de lei pentru George Maior