În timp ce preşedintele Klaus Iohannis prezenta cum se salvează economia României cu cele 30 de miliarde de euro de la UE şi la o zi de la ieşirea triumfalistă a lui Ionel Dancă, cancelarul lui Orban, cu anunţul creşterii economiei cu 5,6% faţă de al doilea trimestru al anului 2020, vine nefăcuta de la EUROSTAT.
”Creșterea economică a PNL-ului e ca la Radio Erevan. România se află în prăpastie din punct de vedere economic, iar ”marea creștere” cu care se laudă Orban este, în realitate, o mare scădere.
Toate țările europene au avut scăderi economice dramatice în primăvară, însă majoritatea înregistrează acum o revenire clară. Asta înseamnă V, nu ce desenează din pix incompetenții din Guvernul Orban.
Diferența dintre România și restul Europei este dată de măsurile concrete luate în sprijinul economiei – inexistente în România, aplicate și eficiente – în majoritatea țărilor europene.
Cifrele prezentate astăzi de EUROSTAT – chiar în timpul conferinței electorale prezidențiale! – vorbesc de la sine.”, scrie Sorin Grindeanu pe pagina sa de facebook.