În timp ce preşedintele Klaus Iohannis prezenta cum se salvează economia României cu cele 30 de miliarde de euro de la UE şi la o zi de la ieşirea triumfalistă a lui Ionel Dancă, cancelarul lui Orban, cu anunţul creşterii economiei cu 5,6% faţă de al doilea trimestru al anului 2020, vine nefăcuta de la EUROSTAT.
”Creșterea economică a PNL-ului e ca la Radio Erevan. România se află în prăpastie din punct de vedere economic, iar ”marea creștere” cu care se laudă Orban este, în realitate, o mare scădere.
Toate țările europene au avut scăderi economice dramatice în primăvară, însă majoritatea înregistrează acum o revenire clară. Asta înseamnă V, nu ce desenează din pix incompetenții din Guvernul Orban.
Diferența dintre România și restul Europei este dată de măsurile concrete luate în sprijinul economiei – inexistente în România, aplicate și eficiente – în majoritatea țărilor europene.
Cifrele prezentate astăzi de EUROSTAT – chiar în timpul conferinței electorale prezidențiale! – vorbesc de la sine.”, scrie Sorin Grindeanu pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentPrimarul PSD al oraşului Focşani poate dizolva consiliul local
Articolul următorIonel Arsene le cere politicienilor să nu facă din tragedie o platformă electorală