Candidata PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea a afirmat referitor la un posibil scenariu al unei înţelegeri în care Cristian Popescu Piedone să nu renunţe la candidatura sa la PMB, că în cazul în care există o astfel de înţelegere între Marcel Ciolacu şi candidatul PUSL, ea nu ştie despre ea şi nu crede că există un astfel de lucru.

„Dacă există, eu nu ştiu de ea şi nu cred că există o astfel de înţelegere, dar eu spun cu fermitate şi credeţi-mă că nu am vorbit niciodată din mesajele de la partid, cum am văzut că le mai spuneţi unor invitaţi. Nici nu am mesaje de la partid. Eu vă spun din practică, pentru că am fost acolo, ştiu administraţie, ştiu ce am greşit, ştiu ce greşeli nu aş mai repeta, ştiu cea ma de făcut din a doua zi când ajung în Primărie, nu trebuie să mă calific la locul de muncă şi nici nu voi avea un ritm de lucru al actualului primar care are un ritm de melc în administraţie”, a explicat Gabriela Firea, joi la un post TV.

Ea l-a criticat dur pe Nicuşor Dan, despre care a precizat că s-a folosit în campanie de numele unui mare specialist în fluidizarea traficului dar ulterior când a ajuns primar nu l-a mai preocupat această problemă.

„Am văzut şi dezbaterea matematică vs usturoi. Nu! Eu văd altfel, eu văd oameni care sunt capabili să fie manageri, să conducă echipe, să formeze echipe să le conducă, să apeleze la specialişti atunci când nu ştiu să rezolve o problemă, nu să folosească specialiştii în campanie, de exemplu nume mari, cum a folosit din păcate domnul Dan, numele unui mare specialist în fluidizarea traficului, nu l-a mai contactat după campanie. Atunci când promitem mult în campanie şi nu faci nici 30% din ceea ce promiţi îi dezamăgeşti pe cetăţeni. Toţi avem o problemă. De vreme ce bucureştenii au fost şi sunt atât de dezamăgiţi acum tind să nu mai creadă pe nimeni. Aici cred că intervine rolul meu să le aduc aminte bucureştenilor ce am făcut patru ani de zile, în ciuda campaniei negative”, a conchis Firea.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentTU DECIZI. Dosar de candidat: Lucian Romașcanu, un ministru al culturii cu un limbaj colorat
Articolul următorAlegeri locale 2024. Lista candidaților la Primăria Capitalei a fost definitivată