Trecut de curând din barca PNL în echipa social democrata, candidatul PSD la funcția de primar al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, crede ca moțiunea de cenzură impotriva Guvernului Orban este o lovitura politica importantă pe care o reușește PSD. Exista un suport popular foarte mare pentru moțiune crede Dan Cristian Popescu și este de părere ca rezultatul din Parlament este mai puțin important decât aceasta similitudine dintre așteptările populației și agenda publica a principalului partid de Opoziție. În consecință, proaspătul social democrat a declarat în cadrul interviului live pentru realitateadinPSD, acordat Ancai Alexandrescu, ca președintele, Klaus Iohannis, va fi obligat sa vina cu o noua propunere de premier, dat fiind ca starea de spirit a populației nu ii va permite sa l susțină în continuare pe Ludovic Orban.
In calitate de invitat al emisiunii,, jurnalistul Alecu Racoviceanu a fost la rândul său de părere ca electoratul liberal  va avea o surpriza neplăcută la aceste alegeri locale și este de așteptat ca alegerile generale sa se desfășoare în acest an.

Articolul precedentBogdan Muzgoci, despre reacția lui Ponta după dezvăluirile procurorului Negulescu: „Președintele Pro România a fost mereu deranjat de presă”
Articolul următor100% TU DECIZI! Simona Spătaru țintește Primăria de la 4. Vrea ca sudul să fie ca nordul Capitalei