Coordonatorul Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, a publicat o fotografie cu Răducu, fiul lui de câțiva anișori. A promis că va lupta pentru ca fiul său să nu fie nevoit să sufere din cauza lipsei de căldură, să primească rații de mâncare.

“O să spun cât se poate de clar! Vreau să-mi cresc copilul fără restricțiile lor imbecile!

Nu vreau să-l explic lui Răducu că poate să-și facă temele pe întuneric sau la lumina lumânării!

Nu vreau să-i explic de ce ne opresc curentul la ore fixe, de ce trebuie să stăm in frig, de ce gândacii de bucătărie sau lăcustele sunt bune ca mâncare!

Nu vreau să-i spun că eu sunt părinte 1 sau 2!

Nu vreau să-l invăț cu răul, să trăiască in teroare sau in reglementări neomarxiste și soroșiste in propria lui țară!

Nu vreau ca in școală să învețe despre “libertatea de gen”, in locul istoriei noastre naționale și despre actele de curaj ale strămoșilor noștri!

Nu vreau să-i spun că trebuie să tacă, să accepte, să se conformeze! Dimpotrivă! Să spună ce gândește și să fie curajos!

Nu vreau să treacă prin ce a trecut generația noastră în epoca comunistă! Nu vreau să aibă rație la orice, cartelă la pâine, apă rece si cu porția, libertăți îngrădite și propagandă oficială!

Iar pentru asta, eu, tatăl lui, voi lupta din toate puterile! Fiind ferm convins că mulți români gândesc ca mine și vor acționa în sensul acesta!” – a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentFiliala ALDE din județul Alba ar trece la PSD 
Articolul următorCine va lua locul primarului Popescu-Piedone?