PSD Timiș, prin vocea liderului Mihai Ritivoiu, anunță achiziționarea unui nume greu din lumea dreptului, pe avocatul Cristian Clipa, conferențiar la Facultatea de Drept din Timișoara și avocat de carieră.

”După mai multe discuții, Cristian Clipa a decis să ni se alăture la organizația PSD Timișoara. Nu e cazul să-l prezint, este o personalitate în lumea dreptului administrativ, e conferențiar la Facultatea de Drept, un avocat cu mari realizări”, a anunțat Mihai Ritivoiu, despre obținerea semnăturii de adeziune din partea lui Clipa.

Cristian Clipa s-a născut în 1975 și în 1999 a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În 2004 a devenit doctor în drept cu distincția Magna Cum Laude. În prezent, predă la Facultatea de Drept și Științe Administrative a UVT. Din 2011 este Director al Departamentului de Drept Public a Facultății de Drept, potrivit informațiilor prezentate în CV-ul său.

Cristian Clipa a intrat în politică pentru desăvârșirea carierei. Există voci că ar fi bun de candidat la primărie. Internauții au lansat deja mesajul de campanie: “Vine clipa, vine ora, Clipa tuturora!” Doar că, zic sociologii, bazinul electoral al PSD nu e mai mare de 7% în orașul Timișoara.

Sursele locale susțin că fostul șef al Baroului Timiș a mai cochetat și cu USR.

Articolul precedentȘoșoacă și Severin, sărbătoare la Ambasada Rusiei. Valeri Kuzmin, discurs halucinant
Articolul următorLiviu Pop, lider APP: viața oamenilor nu valorează nimic pentru Nicușor Dan