În urma atacului zguduitor al lui Klaus Iohannis la adresa PSD, Lucian Romaşcanu, noul purtătorul de cuvânt al PSD, spune că preşedintele ar fi minţit poporul român, venind cu acuzaţii grave, fără a avea probe, ceea ce îl descalifică ca lider european credibil: „Europeanul Klaus Iohannis a murit”, a decretat fostul ministru al culturii Romaşcanu.

„Iohannis i-a mințit pe români că s-au deschis școli în Franța și mii de copii s-au îmbolnăvit. Este un fake news, care a fost corectat și de presa franceză.

Se naște o întrebare. Domnule președinte, veți cere închiderea Liberacion? Experimentul din Franța a fost legat de cazurile din februarie. Această minciună a fost generată de o altă minciună care ne spune că românii trebuie să fie tratați la fel în cazul pandemiei de coronavirus.

Pentru câteva minute, președintele a înlocuit ținutul în casă cu Ținutul Secuiesc. A făcut acuzații grave, fără probe, e o minciună gravă, impardonabilă. Europeanul Klaus Iohannisa murit, minciuna îl descalifică ca lider credibil”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD.

Articolul precedent“Spovedania lui Rizea”, acuzații grave la vârful SRI: Cât de implicate sunt Serviciile în vânzarea statului român
Articolul următorLiderul grupului parlamentar al PSD se războieşte cu pupilul lui Dacian Cioloş