La conducerea Spitalului Judeţean Pius Brânzei din Timişoara, încă din noiembrie 2019, preşedintele PNL Nicolae Robu l-a impus pe pupilul lui Dacain Cioloş Raul Pătraşcu, cel care spunea în timpul evenimentelor din 10 august 2018 că “gazele folosite de jandarmi au efecte cancerigene şi provoacă gravidelor avort.”

Deputatul Alfred Simonis l-a atacat pe micuţul proaspăt panelist pentru decizia sa de a transforma Spitalul Judeţean într-unul regional. 

“Managerul celui mai mare spital din vestul țării, tânărul liberal Raul Pătrașcu, girat de PNL, ticluiește să transforme unitatea pe care o conduce într-un spital regional. Această manevră, gândită în defavoarea totală a pacienților, va pune cu siguranță punct investiției într-un spital regional nou, așa cum merită Timișoara.

Păi ori ne dorim un spital regional nou și modern, ori nu ne mai dorim, domnilor de la PNL. Ar fi bine să vă clarificați intențiile și să nu vă jucați cu sănătatea oamenilor. Un spital regional nou, la standarde europene, ar fi un câștig fantastic pentru oraș, județ și regiune. Și ar însemna ca toți cei care merg acum la Szeged, Budapesta sau Viena, să se poată trata în condiții similare chiar la ei acasă”, scrie pe Facebook deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Articolul precedentPurtătorul de cuvânt al PSD dă sentinţa: “Europeanul Klaus Iohannis a murit”
Articolul următorPrimarul Iaşiului l-a făcut pe deputatul PSD Bogdan Cojocaru “politician mărunt” şi “parazit” Replica nu s-a lăsat aşteptată