PSD pune umărul la victoria forțelor Pro-euroatlantice din Republica Moldova. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și Pavel Filip, președintele Partidului Democrat din Moldova, au semnat un acord de colaborate între cele două formațiuni, membre ale Internaționale Socialiste. Republica Moldova este în fața unei provocări importante după viitoarele alegeri, când formarea unui guvern pro-european este dificilă, în ciuda unei opinii unioniste în creștere, despre care unele sondaje de opinie acreditează ideea că ar fi devenit dominantă. Cu toate acestea, o majoritate parlamentară Pro-Europeană este un deziderat dificil ca urmare a fragmentării scenei politice. PSD susține programul politic “Moldova Altfel” di se angajează să acorde “tot sprijinul PDM, dat fiind că în competiție este și concurența social democraților de la București, Alianța pentru Unitatea Românilor a lui George Simion.
Potrivit Programului “Moldova Altfel”, “România rămâne un partener de suflet, iar SUA un partener strategic al Republicii Moldova pe drumul europeni zării”.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentSCRISOARE EXPLOZIVĂ: Dragnea l-a invitat pe Trump în România, în 2017 și i-a promis un miting cu 150.000 de oameni
Articolul următorRomânia bântuită: act normativ adoptat cu semnătura secretarului general adjunct dintr-un minister