Copiii românilor au cea mai mică alocație din Uniunea Europeană, spun cei de la Partidul Social Democrat și au înființat o rubrică de reclamații pentru parlamentarii PNL, USR-PLUS și UDMR, unde cetățenii își pot exprima opinia.

Social Democrații îl dau exemplu pe Vlad Voiculescu ca fiind un risipitor al banului public, după ce acesta și-a angajat în Minister o armată de consilieri. Ministrul Sănătății are 21 de consilieri, 1 director de cabinet, 5 secretari de stat, 1 secretar general, 2 secretari generali adjuncți, 1 secretară și 1 șofer. În concluzie, 32 de oameni muncesc în instituția statului doar pentru Vlad Voiculescu, susțin cei de la PSD.

„Spun că nu au bani pentru a mări alocațiile sau pentru a crește veniturile românilor, însă au bani pentru a plăti oameni care să-și delege atribuțiile, pentru a-i plăti să facă… nimic!”, este mesajul general publicat pe conturile de pe rețelele sociale ale PSD.

„Copiii românilor au cea mai mică alocație din Uniunea Europeană. Intră pe https://www.psd.ro/alocatii/ și spune-le parlamentarilor PNL, USR-PLUS și UDMR de ce alocațiile trebuie mărite chiar de la #1martie!”, a scris liderul PSD Marcel Ciolacu.

Imagine
„Aparam alocatiile copiilor si azi, in Parlament! Am depus un amendament la Legea Bugetului pentru majorarea alocatiilor de la 217 la 300 pentru copii intre 2 si 18 ani, si intre 427 si 600 pentru copii pana in 2 ani si cu dizabilitati. Scrieti si voi parlamentarilor din judetul sau orasul vostru, de la PNL, USR -Plus, UDMR, pentru a-i convinge sa voteze amendamentul depus de echipa social democrata. Intrati pe www.psd.ro/alocatii si veti gasi harta Romaniei. Dati click pe judetul vostru si gasiti toti parlamentarii care s-au opus majorarii alocatiilor.”, a mai comunicat PSD.

Pentru UDMR, prioritară este „consolidarea poziției Consiliilor locale și județene” 

Imagine

Kelemen Hunor: „La elaborarea bugetului pentru 2021, prioritatea UDMR a fost ca, prin distribuirea impozitului pe venit –rămas în procent de sută la sută la nivel local – să consolidăm poziția Consiliilor locale și județene și să introducem finanțările de stat pentru instituțiile culturale subordonate administrațiilor locale și județene. În același timp, Uniunea a considerat extrem de importantă dezvoltarea, în continuare, a instituțiilor din sistemul de sănătate și sprijinirea investițiilor mari, importante pentru comunitatea maghiară.”

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCartea Vioricări Dăncilă, plină de greșeli gramaticale și ciudățenii: „Eram singură în fața a cinci bărbați.”
Articolul următorCristian Rizea, lucrat de Serviciul de Informații moldovenesc? Dezvăluiri din penitenciar