Fostul premier al României Viorica Dăncilă a scris o carte în care povestește experiența ei în lumea politică și la cârma țării. Conform presei, ea a colaborat cu jurnalista Marga Nițu la publicarea cărții-interviu.

În răspunsurile oferite de Viorica Dăncilă în cartea-interviu se regăsesc deseori numele colegilor din PSD: Marcel Ciolacu, Liviu Dragnea, Paul Stănescu și Adrian Gâdea, iar printre ele sunt strecurate greșeli gramaticale și relatări bizare, susțin cei care au răsfoit-o:

Viorica Dăncilă se declară scârbită de influențele masculine

Imagine
„Da, eram singură în fața a cinci bărbați. Nu mi-a fost teamă de ei. Acum știu că, la un moment dat, vor fi condamnați de oameni și de partid, pentru că au făcut foarte mult rău. Ei spun că Liviu Dragnea a făcut rău acestui partid. Da, Liviu Dragnea a făcut rău PSD-ului, dar și ei periclitează partidul prin modul duplicitar de a acționa. Îl acuză pe Dragnea că a modificat legile justiției… Păi ei erau în Parlament. Acești oameni lași nu au avut curajul să spună atunci, cum a făcut-o Viorica Dăncilă, că nu sunt de acord cu modificarea codurilor penale. Lașii aceștia se comportau ca niște slugi și au votat tot ce li s-a cerut. Paul Stănescu este unul dintre acești lași”, povestește Viorica Dăncilă în cartea-interviu.

„Chiar dacă acesta nu era cel care mulțumeau”

„Aceiași oameni care s-au dus și au mințit, îmi dădeau și mie aceleași mesaje, că a zis Liviu Dragnea, că a făcut Liviu Dragnea, dar eu am avut tăria să mă duc la el și să întreb, am avut tăria să spun adevărul, chiar dacă acesta nu era cel care mulțumeau (citat exact, greșelile gramaticale nu ne aparțin) pe Liviu Dragnea sau pe alții. (…) Cred că mă urăște, altfel nu îmi explic de ce, în închisoare fiind, a dat telefoane a oameni prin județ pentru a nu mă pune pe liste la parlamentare.”, a mai specificat Dăncilă.
Sursa: investigatoria.ro

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentFost director la Piețe, reținut pentru șantaj. Amenința că va publica înregistrări cu o jurnalistă
Articolul următorPSD cere mărirea alocațiilor și îl dă exemplu pe Vlad Voiculescu ca al risipitor al banului public