Pentru a scăpa de pușcărie, fiind acuzat de evaziune fiscală și trafic de droguri, Orlando Nicoară, săgeata statului paralel, l-a turnat la Parchet pe boss-ul media Adrian Sîrbu. 

Dând dovadă de o șiretenie ieșită din comun, Orlando Nicoară a scris legendă prin felul în care a pus la cale o inginerie de-a dreptul machiavelică prin care a reușit să-și scape pielea și să-l dea pe mâna procurorilor pe mogulul Adrian Sârbu, cel care a și făcut închisoare, de altfel, după ce chiar copilul său de suflet l-a trădat. 

Cozmin Gușă a dezvăluit, într-o intervenție la Realitatea PLUS, schema prin care Orlando Nicoară a ajuns în cârdășie cu Adrian Tomșa și Vasile Dâncu, la scurt timp după ce partenerul său de business a fost arestat.

Orlando Nicoară e cel care le-a fost băgat pe gât. El nu era la inceput în această combinație. Era doar Tomșa. Era sfătuit de Vasile Dîncu pe care-l considera un mentor. Și Nicoară a venit în această combinație după ce a trecut pe la DNA după care Adrian Sîrbu a fost arestat. Nicoară a devenit un om de încredere și a fost furnizat. Tomșa nu-l știa pe Nicoară, înainte de a-l prelua ca acționar minoritar în această combinație. Atunci putem să înțelegem cum se dau întotdeauna niște călăuze, ghizi sau niște pioni din interior, că probabil ăsta o fi fost rolul lui, iar eu văd acest comunicat de amenințare la adresa lui Liviu Alexa și Realitatea PLUS realizat de Nicoară”, a spus Cozmin Gușă, în emisiunea Culisele Statului Paralel. 

“Orlando Nicoară, fostul șef de la MEDIAFAX, și-a denunțat binefăcătorul lui Adrian Sârbu. Deși au furat împreună, el a rămas în libertate fiind martor sub acoperire, iar Adrian Sârbu s-a dus la pușcărie nu știu câte luni, arestat pentru angajări semnate de Orlando Nicoară”, a mai spus Gușă.

Articolul precedentClubul de presă, apel la rațiune: Cerem CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu
Articolul următorOrlando Nicoară, un biet Domn Goe care se ascunde după fusta mamițichii: cine deține, de fapt, firma care are drepturile TV în Liga 1