Consultantul politic, Miron Mitrea, a făcut un apel la politicienii romani sa se întoarcă la problemele reale ale societății și sa renunțe la confruntările de tip divertisment, lipsite de miza reala. Miron Mitrea a avertizat ca în lume asistam la o noua dezbatere ideologica, iar globalismul este noua fata a ideologiei uniformizarii oamenilor, care în secolul XX a instituit comunismul  în Europa. Mitrea i a îndemnat pe politicienii romani sa se preocupe de educație, sa apere istoria și cultura romana, moralitatea sociala, dar și sa genereze potențial economic și prosperitate.

Politica actuala a devenit asemenea unui meci de fotbal. Ținem cu un tricou, a deplâns consultantul politic, Miron Mitrea, pierderea dezbaterii de idei în detrimentul spectacolului de divertisment pe care îl oferă atacurile reciproce dintre partide. 
“Discuțiile fără fond i au locul  dezbaterilor ideologice, analizelor pe fond. Se încearcă în toată politica mondiala, de grupuri ușor de izolat și de văzut cine sunt și ce interese au sa se distrugă orice fel de legătură nationala, cultura, moralitate, istoria. Inlocuim dezbaterea ideologica și de idei cu sistemul tip fotbal, specific galeriilor. Când al nostru faultează zicem “lasă, mă, ca nu i a rupt picioarele” , când celalalt faultează spunem” aoleu, nenoricitul, dați l afara! “. Uitați va la PSD – PNL! Dacă un penelist spune ceva, toți cei din PSD îl critica. Dacă un pesedist se întâmplă să spună ceva toți ceilalți îl critica”  a explicat consultantul parametrii în care se desfășoară dezbaterile politice actuale.

Adept al suveranismului, invitatul permanent al emisiunii de la Realitatea Plus a admis ca practica de a saluta adevarul din spusele competitorilor este pe cale de dispariție.

Articolul precedentMiron Mitrea: factura la gaze, atentat la buzunarul oamenilor și indiferenta politica!
Articolul următorMiron Mitrea: “Ai pierdut plătești în politică. Acum sunt arestări, în Evul Mediu ți se tăia capul”