România nu are niciun program de relansare economica. Nici unul! Este avertismentul  dur al consultantului politic, Miron Mitrea. În cadrul emisiunii Culisele Puterii, Miron Mitrea a explicat ca urmează o situație grea în economie și nu suntem deloc pregătiți.

El a arătat ca SUA își exporta necazurile, exista și efectele negative ale pandemie, iar România nu are niciun plan. “Bulgaria da banii înapoi la consumatorii de gaz pentru ca a scăzut prețul gazului. În România, producătorii mari de energie propun ANRE sa rămână prețul de acum, ca un fel de protecție pentru consumatorii români. Ceea ce este o mizerie. Pentru ca, de fapt, prețul este cu 30% mai scăzut pe piața libera, decât prețul cu care se vinde gazul către cetățeni. Ar trebui sa l vedem pe ministrul Energiei, Autiritatea Nationala de Reglementare în Energie, ar trebui sa vedem PSD. Nimeni nu lupta pentru buzunarul cetateanului”, a reclamat Miron Mitrea pasivitatea politicienilor de toate culorile la atentatul marilor producători și distribuitori la traiul și costurile consum ale  romanilor.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 6. Bule de suport
Articolul următorMiron Mitrea indeamna la responsabilizarea clasei politice: educația, istoria, cultura romana trebuie aparate!