“Ai pierdut plătești în politică. Acum sunt arestări, în Evul Mediu ți se tăia capul”, a comentat consultantul politic, Miron Mitrea, dezvăluirile făcute de fostul șef de stat, Traian Băsescu.  

Invitat permanent la Realitatea Plus, Mitrea a apreciat  declarația făcută de Traian Băsescu referitoare la  comenzile date justiției de Laura Codruța Kovesi și Frans Timmermans. “Traian Băsescu este un ticălos, dar el știe cel mai bine. Spune ce a trăit, el este antrenorul echipei, el a creeat echipa Kovesi – Coldea șamd. A fost o grupare mafiota care a încercat sa impună României o anumita direcție și a și reușit pentru o vreme. Din fericire am reușit sa ne mai mișcăm. N am rămas în acea logica,. Care după ce s a experimentat în România s a experimentat și în SUA. Vedeți scandalul cu generalul (generalul Michel Fliynn, consilier pe probleme de securitate al presedintelui Donald Trump) acuzat ca, la sfârșit, sa se constate ca de fapt procurorii ii inscenasera tot dosarul. Dar acolo Parlamentul american a avut puterea și forta sa scoată din mâinile FBI documentele necesare ca să arate că acel dosar a fost contrafăcut.

Aștept și eu ca, în Romania, în 25, 28 de ani Parlamentul României sa facă acest lucru, ca am văzut ca atât a durat cu Mugur Isărescu” i a declarat Miron Mitrea moderatoarei Alexandra Păcuraru. Consultantul politic a ținut sa precizeze ca el a respectat și respecta regula importanta de a nu vorbi de problemele personale și nu dorește sa insiste pe tema Justitiei, dar a amintit ca nicio pădure nu este tăiată pana nu se găsește o coada de topor.

Articolul precedentMiron Mitrea indeamna la responsabilizarea clasei politice: educația, istoria, cultura romana trebuie aparate!
Articolul următorBruiajul social democrat îl face primar pe Nicușor Dan!