Prezent în studioul Kanal D, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat că ar fi avut altă colaborare cu serviciile secrete decât cea instituțională.

Întrebat despre relația sa cu instuțiile de forță, a răspuns: “nu puteam să fiu informator. Am avut relaţii instituţionale cu toate serviciile, în funcţia de vicepremier şi apoi de preşedinte al Camerei, ceea ce mi se pare corect. Toată arhiva corespondenţei cu serviciile este la Cameră. Mai este o vorbă: toată lumea e securistă, mai puţin adevăraţii securişti”.

Liderul PSD a mai făcut referiri şi la relaţia cu Gabriela Vlase, şeful SIE. “Sunt prieten cu domnul Vlase de când sunt parlamentar. A fost o chimie între noi, o apropiere de vârstă, prieten foarte bun şi cu Mihai Tudose. Nu mai avem timp de prietenie. Îmbătrânim cu toţii, funcţiile sunt trecătoare”, a mărturisit Ciolacu.

Chestionat de către moderator dacă a ajuns preşedintele PSD cu sprijinul SRI, Ciolacu a răspuns: “Nu. Cum poate SRI să pună şef la PSD? Cunoaşteţi acest balaur, PSD. Cum credeţi că un serviciu poate să impună pe cineva preşedinte? Nu am un istoric fabulos, am trăit din salariu, nu am probleme penale şi atunci trebuie să găsim ceva.”

 

 

Articolul precedentDeputatul PSD Mina acuză puterea că “vinde” sediul Tarom
Articolul următor“Viorica Dăncilă a plecat din funcție pentru că avea relații în afara partidului,” afirmă Ciolacu