Nu se introduc impozite noi! Este asigurarea fermă venită de la președintele PSD, Marcel Ciolacu, repetată presei și la cea de-a 6  ediție a “Forumului capitalului românesc”. Liderul social democrat și-a asumat în fața oamenilor de afaceri autohtoni adevărul că, în ultimii 32 de ani, statul nu a făcut suficient pentru oameni și pentru firmele românești. Nu e vorba de tratamente preferențiale, a arătat președintele PSD în fața antreprenorilor români, ci de condiții echitabile, predictibilitate și politici economice neafectate de alternanța politică.
Președintele Camerei Deputaților consideră că Guvernul Ciucă vine cu o bază de susținere importantă pentru reușita economică, a elaborat un proiect de buget bun pentru 2023,  cu 7,2% din PIB investiții și care spera sa fie adoptat de Parlament pana în 15 decembrie. “Este un buget bun pentru condițiile actuale”, a precizat Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentB1, la răscruce între statul paralel și cetățean. Bobby Păunescu, dezvăluiri explozive, astăzi, la ”România Suverană”, ora 20:50
Articolul următorPreședintele PSD: Austria a lovit în UE și i-a făcut un cadou lui Putin. Nu știu de ce!