Premierul Marcel Ciolacu a anunțată că a semnat un acord cu reprezentanții fermierilor și transportatorilor adunați la Afumați, pentru a pune capăt protestelor care durau de aproape o lună. Șeful executivului a precizat că solicitările acestora vor fi transpuse în practică în viitoarele ședințe de guvern.

“Am ascultat cu atenție preocupările și necazurile acestor oameni și am luat deja decizii în mai multe ședințe de Guvern care să rezolve o parte dintre probleme. Astăzi (vineri – N.R.) am reușit să ajungem la o înțelegere care reflectă interesul nostru concret în a continua să găsim soluții pentru a-i sprijini pe termen lung atât pe fermieri, cât și pe transportatori.
 
Acest acord reprezintă angajamentul de a apăra interesele acestor sectoare vitale ale economiei noastre și de a îmbunătăți viața celor care produc în România și transportă mărfurile românești în țară și peste hotare.”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.
 
 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentSorin Grindeanu a dat cărțile pe față! Ce planuri are în legătură cu o candidatură la președinție sau la șefia SRI?
Articolul următorClipe fericite și pline de emoție în familia Păcuraru. Ana Maria, mămică pentru a doua oară