Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a dat cărțile pe față în legătură cu o serie de speculații politice care-l vizează. Aflat în premieră în emisiunea Culisele Statului Paralel, moderată de Anca Alexandrescu, Grindeanu a precizat unde se opresc ambițiile sale politice.

A. Alexandrescu: Vreți să fiți președintele PSD?

S. Grindeanu: Orice om politic ar minți dacă ar spune că nu dorește așa ceva. Eu spun că sunt un membru de partid care va susține orice președinte.

Grindeanu prelungește suspansul privind desemnarea Gabrielei Firea drept candidatul PSD la primăria generală: Când va veni timpul

A. Alexandrescu: Veți candida la președinție?

S. Grindeanu: NU!

A. Alexandrescu: Îl lucrați pe la spate pe Marcel Ciolacu?

S. Grindeanu: Marcel Ciolacu nu este doar premier si președintele partidului, este prietenul, camaradul și tovarășul meu. Nu avem întotdeauna aceleași abordări, dar îl voi susține pe prietenul meu.

A. Alexandrescu: Sunteți omul serviciilor?

S. Grindeanu: Asta este o poveste din 2017, trebuiau găsite motive să fiu schimbat din funcția de premier. De atunci a pornit povestea asta cu serviciile.

A. Alexandrescu: Ati accepta să fiți directorul SRI?

S. Grindeanu: NU!

 
Articolul precedentSorin Grindeanu, față în față cu Anca Alexandrescu: Nimeni din partea Realitatea Plus n-a făcut presiuni asupra mea pe subiectul Romprest
Articolul următorMarcel Ciolacu despre acordul semnat cu protestatarii de la Afumați: “Reprezintă angajamentul de a apăra interesele acestor sectoare vitale ale economiei”