Jurnalista Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru a devenit, sâmbătă, mamă pentru a doua oară. Jurnalista a adus pe lume un băiețel pe nume Atlas-Gavril Dobra.

Micuțul a venit pe lume la ora 12:48, la Spitalul Clinic Filantropia din Capitală. Bebelușul este perfect sănătos. Acesta cântărește 3,50 kg și are o lungime de 51cm.

“Mulțumim echipei excepționale de medici de la Spitalul Clinic Filantropia, în frunte cu conf. dr. Anca Panaitescu, doctorița care mi-a urmărit toată sarcina, dr. Florin Paul Ilionoiu Popescu, medicul care m-a operat astăzi, dr. Pavelescu Raluca Oana, medic primar ATI, anestezist. Neonatologie: Dr. Demetrian Mihaela și Dr. Georgeta Grecu”, a transmis fericita mamică.

Cei doi părinți, Ana Maria și medicul Mihai Dobra, mai au acasă un baiețel, Liam Mihail Dobra.

Echipa Realitatea îi urează micuțului bun-venit pe lume și părinților fericire deplină!

 
 
Articolul precedentMarcel Ciolacu despre acordul semnat cu protestatarii de la Afumați: “Reprezintă angajamentul de a apăra interesele acestor sectoare vitale ale economiei”
Articolul următorMiron Mitrea aruncă bomba: cine ar fi candidatul comun PSD+PNL pentru prezidențiale. “George Simion, șanse minime să câștige în turul 2”