Marcel Ciolacu susține că guvernul Cîțu pregătește cel mai mare jaf din istoria modernă a țării. Anul trecut PSD a promovat o lege prin care se interzicea vânzările activelor statului pe timp de doi ani. Acum, guvernanții vor să anuleze legea printr-o Ordonanță.

„După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Vrea să vândă – pe nimic – cele mai puternice și mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei”, a scris Ciolacu pe Facebook.

„Au încercat să facă asta și anul trecut! Nu le-a mers! Și acum ne vom opune, cu toate forțele! Proiectul lui Cîțu, de abrogare a Legii inițiate de PSD și votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții cu activele statului, nu trebuie să treacă”, a continuat el.

„România trebuie să acționeze la fel ca celelalte state #europene – Germania, Franța, Polonia, Ungaria, țări care își protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie”, a mai scris Ciolacu pe pagina sa de socializare.

Articolul precedentPSD Dâmbovița: Dreapta Unită a mințit că mărește pensiile cu 8%
Articolul următorMiniștrii justiției din România și Ungaria apasă pe butoane diferite