La Argeș, Marcel Ciolacu a găsit o organizație în care lucrurile merg bine. Crede că Ioan Manzână va fi cel mai bun președinte de Consiliu Județean, iar Cristian Gentea are o propulsie nucleara la Primăria Pitești. Uzinele Dacia   încă rezistă sub guvernarea liberală si acum, acum, va veni PSD să majoreze bugetul Programului Rabla și să treacă la achiziții exclusiv produse în România pentru parcul auto al autorităților publice. Pana atunci, președintele PSD i a încurajat pe fermierii producători de ouă de prepeliță din comuna Bradu.
Și pentru ca argeșenii sunt mândrii cu echipa lor de fotbal, l au trimis pe liderul social democrat în teren, la meci, intr un tricou cu numărul lui Gică Hagi.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentȘeful PNL Sîngeorz Băi îi face în continuare campanie primarului-bestie Ogâgău, cel care și-a filmat copila goală și care își bătea întreaga familie: „Nu ne interesează viața personală”
Articolul următorMiron Mitrea consideră retragerea conducerii centrale din deciziile organizațiilor județene ale PSD drept o eroare strategică