Traian Ogâgău are în continuare susținerea liberalilor, deși a fost dovedit ca fiind un om violent și cu apucături anormale, după ce au apărut înregistrări cu el în timp ce-și bate soția și fiica, pe cea din urmă, minoră, filmând-o goală, cu mâinile ridicate și cu fața la perete, cu urme de violență pe corp. Ogâgău și-a motivat gestul revoltător și anormal spunând că dacă nu-ți bați copiii înseamnă că nu-i iubești.

Cea mai șocantă dezvăluire a anului, înregistrările cu primarul orașului Sîngeorz Băi în timp ce-și abuzează fiica, pare să fie tratată cu dezinteres de colegii lui din PNL. Traian Ogâgău nu a fost niciodată ușă de biserică, fiind condamnat penal la un an de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Năsăud pentru că i-a atribuit un teren tatălui său, fără licitație. Decizia nu e definitivă. Ogâgău mai are un proces penal pe rol pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice atunci când a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției.
Acum, în urma apariției înregistrărilor în care își abuzează familia, poliția i-a deschis dosar penal de cercetare pentru rele tratamente aplicate minorului.

La începutul lunii martie ac., Traian Ogâgău s-a suspendat din PNL, datorită situației juridice în care se află, iar la aceste alegeri locale candidează ca independent, dar cu susținerea PNL.
Cu toate aceste bile negre pe care Ogâgău le-a adunat, șeful liberalilor din Sîngeorz Băi susține că organizația îi va face în continuare campanie primarului abuziv, pentru că nu interesează ” valoarea lui ca om” sau viața privată. Claudiu Runcan, președintele PNL Sîngeorz Băi spune că liberalii din Sîngeorz Băi îl vor vota pe primarul Traian Ogâgău și îl vor însoți în fiecare zi în campania electorală.
„Este un adevăr, vom continua să mergem pe străzi cu domnul Ogâgău. Vom recomanda oamenilor să îl voteze. Nu am văzut ca organizația județeană să aibă o compatibilitate cu primarul din Sîngeorz Băi. S-au dezis de el în plan politic, iar noi, organizația de la Sîngeorz Băi continuăm colaborarea cu candidatul Traian Ogâgău în plan administrativ”, a declarat Claudiu Runcan, președintele PNL Sîngeorz Băi pentru Europa Liberă.
Delirul șefului PNL Sîngeorz Băi: „E o capcană PSD”
”A fost o capcană pusă la cale de contracandidatul de la PSD. Eu nu am văzut filmarea și nu mă interesează. Viața privată a domnului Ogâgău nu mă interesează, cum nu îi interesează nici pe cetățeni. Noi continuăm campania alături de candidatul Ogâgău, nu mă interesează omul, mă interesează capacitatea lui administrativă”, a fost poziția președintelui PNL Sîngeorz Băi. Fără întârziere, oamenii au reacționat în spațiul public: „PSD l-a filmat pe Ogâgău abuzându-și fiica de nici 14 ani?! PSD l-a pus să filmeze așa o scenă? PSD e de vină că susțineți un condamnat penal?”, au fost comentariile cetățenilor.
Ludovic Orban: Am cerut să nu mai existe asociere cu primarul T. Ogâgău
Dacă în primă fază situația de la Sîngeorz Băi nu a fost luată în serios de premierul Ludovic Orban, acesta spunând doar că „Ogâgău este independent”, acum pare să fi socotit gravitatea problemei.
După ce Europa Liberă l-a informat pe președintele PNL, Ludovic Orban, despre afirmațiile făcute de liderul PNL din Sîngeorz Băi privind continuarea campaniei alături de primarul care și-a abuzat fiica, premierul a răspuns: „am cerut ca echipa PNL să nu mai meargă în campanie alături de Traian Ogâgău, să nu mai existe asociere între PNL și primarul independent”.
Ogâgău se lăuda cu prietenia sa cu Ludovic Orban
Edilul a fost filmat în campanie spunând că „Ludovic Orban este prietenul meu și un mentor pentru mine”.

Articolul precedentAdversarii cu mască din bătălia politică
Articolul următorMarcel Ciolacu a jucat o zi la FC Arges