Marcel Ciolacu susține că președintele Klaus Iohannis este vinovat pentru criza politică în care se găsește România, dar tot șeful statului deține și soluțiile. Președintele PSD a declarat, joi seară, în exclusivitate, la „Legile puterii”, cu Alexandra Păcuraru, că Iohannis ar trebui să-și recunoască greșelile după ce a „experimentat” pe români în ultima perioadă.

„Cred ca soluțiile constituționale sunt la președinte. El este autorul a tot ce s-a întâmplat în acest moment. Doar n-o să hotărască liderul Opoziției și partid din Opoziție ce să facă. Avem niște legi si Constituție”, a explicat Marcel Ciolacu ieșirea din actuala criză politică, joi seară, la „Legile puterii”, cu Alexandra Păcuraru.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susținut în același timp că „vor fi alegeri (anticipate – n.red.).

Cred că logic, la ce santaj s-a făcut de un partid făcând parte dintr-o coaliție, asupra unui alt partid, și la ce experiment a făcut președintele României pe noio toți cu această coaliție a pierzătorilor, cred că singura soluie sunt anticipatele. Nu și le doresc. Nu mai ține de noi”. 

„Niște reguli de bun simț ar trebui aplicate acum. Prima regula ar fi ca președintele să iasă la televizor și să recunoască că a greșit”, a mai spus Marcel Ciolacu, joi seară, la „Legile puterii”.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu, la Legile puterii: “Dacă toți liderii se țin de cuvânt, Guvernul Cîțu pleacă”. Ce spune liderul PSD despre statul la masă cu Statul paralel
Articolul următorLegile puterii | Dezvăluiri despre legăturile liderului PSD cu Serviciile. Cum a ajuns Vasile Dîncu în partid