Marcel Ciolacu a negat joi seară, în emisiunea ”Legile puterii” de la Realitatea Plus, că ar avea vreo legătură cu serviciile. Liderul PSD a povestit și cum a intrat Vasile Dîncu în partid și a anunțat ce vor face social-democrații după ce moțiunea de cenzură va trece.  

Liderul PSD a fost întrebat de Anca Alexandrescu dacă are vreo legătură cu Serviciile. 

”Nu sunt la mâna absolut nimăniu. Sunt la mâna colegilor mei care vor decide dacă voi continua sau nu în fruntea partidului. 
Nu îi cunosc pe șefii Serviciilor. Am fost invitat o singură dată după numirea lui Gabriel Vlase la SIE, cu colegii lui”, a răspuns Ciolacu.

Liderul PSD a vorbit și despre cum a intrat Vasile Dîncu în partid, reamintind că propunerea de premier este Alexandru Rafila.

”Vasile Dîncu a venit ca o propunere a mai multor președinți de Consilii Județene din Ardeal. Este un om respectat, care a venit cu un proiect în Consiliul Național pentru PSD. Din punctul meu de vedere, politicile publice așteptate de români ar trebui puțin urgentate în Consiliul Național.

Noi l-am propus pe Alexandru Rafila premier.

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu are “SOLUȚIA” pentru criza politică din România. Ce spune despre varianta unui premier PSD

După ce va trece moțiunea, vom merge la Cotroceni cu propunerea de alegeri anticipate. Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar”, a anunțat Ciolacu. 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentLegile puterii | Marcel Ciolacu: Iohannis a experimentat pe români, pe noi toți. Să iasă la televizor și să recunoască că a greșit!
Articolul următorMarcel Ciolacu îi răspunde lui Liviu Dragnea, la ”Legile puterii”: Îmi asum și greșelile lui