Mult discutata acuză că echipa Ciolacu-Dîncu-Grindeanu au predat PSD statului paralel, atât de des invocată de adversarii interni ai noii conduceri, îl face pe Cristoiu să se întrebe dacă nu toţi cei peste 1.300 de votanţi au săvârşit “mârşava acţiune.” 

“Să zicem că prin Marcel Ciolacu PSD a fost predat Statului paralel.
PSD e însă ditamai partidul. Cu lideri de marcă (primarul capitalei e PSD-ist), cu mii de primari, cu președinți de organizații județene, cu foști demnitari. Cum poate preda un singur om statului paralel ditamai hardughia? La Congres s-a votat pe Moțiuni. Moțiunea cîștigătoare a fost cea a lui Marcel Ciolacu. Documentul acuzat de mulți ca fiind cel care consfințește predarea PSD. Da, dar acest Document a fost semnat de echipa de conducere a PSD din care fac parte printre alții și Olguța Vasilescu, Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu. Semnarea Moțiunii de către nu mai puțin de 16 lideri marcanți ai PSD ne avertizează că predarea, dacă predare a fost, aparține nu doar lui Marcel Ciolacu, dar și altor lideri ai PSD. Nu de alta, dar votul pe Moțiuni a fost un vot de acceptare a Programului propus de Marcel Ciolacu. La vot Moțiunea lui Marcel Ciolacu a obținut nu mai puțin de 1310 de voturi. Predarea, dacă predare a fost, a fost semnată de delegați.
Votul pe Moțiune e un vot pe Proiect politic”, scrie analistul pe cristoiublog.ro

Maestrul Ion Cristoiu pune punctul pe “i.”

Eugen Teodorovici n-a depus nici o Moțiune. De ce? Se întreabă el.
“Pentru că nimeni n-a vrut să se înscrie pe lista sa.
Nici măcar cei care-l îndemnau să candideze pentru a salva PSD de la Predare!
Păi dacă nimeni din PSD nu vrea să se angajeze în lupta pentru salvarea PSD din ghearele Statului Paralel ce rost are să mai bocim că partidul a fost predat?!”, încheie Cristoiu.

Articolul precedentSebastian Lăzăroiu: PSD a fost pus sub tutelă
Articolul următorPrin excluderea PSD, Alina Mungiu Pippidi susține că există pericolul dictaturii