Piața 16 Februarie, intersecția Banu Manta cu Nicolae Titulescu, intersecția Dorobanți cu Iancu de Hunedoara, stația de metrou Aurel Vlaicu și intersecția Calea Griviței cu Ion Mihalache. Sunt punctele în care  s-au instalat corturi pentru demiterea primăriței gunoaior, Clotilde Armand. Locuitorii sectorului 1 pot veni între orele 10.00 și 18.00 la corturile instalate de PSD sector 1 pentru a susține cu propria semnătură plecarea reprezentantei USRPLUS din fruntea administrației locale, după un mandat obținut îndoielnic și exercitat într-o manieră scandaloasă. Președintele PSD Sector 1, Florin Manole, a anunțat deschiderea punctelor fixe de strângere de semnături după ce, consilierii PSD s-au trezit singuri în încercarea  de a constitui o comisie de anchetă a contractelor atribuite de edil în perioada în care s-a instituit starea de alertă ca urmare a crizei gunoaielor. Ședință Consiliului Local sector 1 nu a mai avut loc din lipsă de cvorum, în absenta reprezentanților PNL, USRPLUS și PMP. 
Anterior, președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunțase ca social democrații se vor ralia oricărei inițiative cetățenești de demitere a primarului Clotilde Armand  și nu vor demara pe cont propriu un astfel de demers. 
Pentru declanșarea procedurii de demitere și impunerea unui referendum este nevoie de aproape 53 000 de semnături ale locuitorilor sectorului 1.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentEfectele politice ale Covid19 la 5000 de participanți
Articolul următorTolontan pune la zid magistrații care l-au obligat să fie corect în relatările despre acțiunile lui Daniel Băluță