Vaccinați-i pe liberali să-și țină Congresul! Dacă se amână din motive de creștere a ratei de infectare, ne ducem cu toți. Dăm peste cap programul doamnei Ursula, neutralitatea Curții Constituționale și… Ii putem pierde și pe cei doi candidați. Au turat la maxim motoarele pe ultima turnantă și acum să afle că mai au o tură de stadion? E peste poate! 
Până și doamna Raluca Turcan va fi năucită că se poate și altfel decât credea domnia sa. Adică, unii se culcă morți și este posibil să se nască mai vii, mai tineri, mai impetuoși ca niciodată. 
Iar USRPLUS va învața că problemele pe care nu le rezolvi te ajung din urmă și moțiunea de cenzură  echivalează, dacă nu cu o căsătorie, atunci măcar cu o uniune consensuală cu AUR. E bine ca înainte de căsătorie să rămâi blocat în lift cu aleasa/alesul. S-ar putea ca o singură noapte să dureze mai mult decât o viață de om. Întrebați-i pe Florin Cîțu și Ludovic Orban cum este când un Congres cu 5000 de membri poate amâna termenul de divorț la o creștere a ratei de infectare!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPSD și UDMR, unite de valorile creștine
Articolul următorIntersecții social democrate pentru alungarea lui Clotilde Armand