Gabriela Firea, candidat PSD la alegerile parlamentare, îi cere Monicăi Anisie să vină cu propuneri clare pentru ca toți elevii să aibă acces la educație.
„În lumea civilizată, s-au găsit soluții adecvate pentru elevi și profesori. La noi, guvernul perturbă și constrânge educația. Iată încă o mostră de dispreț și incompetență marca Anisie – Pepsiglas. Mai multe asociații ale elevilor cer Ministerului Educației să retragă noile declarații-angajament pentru elevi și părinți, considerandu-le inutile.
În loc să ne îngropăm în acte fără valoare, ar fi ideal să lucrăm pentru ca accesul la educație să fie asigurat pentru toți elevii din România”, transmit asociatiile de elevi!
#IncompetentaLaGuvernare
#PeManaCuiAIntratEducatia”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Fostul edil al Capitalei l-a criticat, din nou, pe Nicușor Dan, spunând că acesta s-a plâns că nu este lăsat să vină la Primărie însă acum, după ce a fost validat ca primar general, trage de timp.
„A trecut și a doua zi de la validare, iar primarul dreptei unite nu s-a grăbit să depună jurământul. Nu a venit la muncă. Să sperăm că mâine… Ce atâta grabă? Zilele trecute se plângea că eu îl blochez. Acum cine îl mai blochează? Probabil, programul lui Orban. Le arde mai mult de festivisme, decât de soarta oamenilor!
Pentru că, nu-i așa, toate soluțiile salvatoare sunt la un click și o semnătură distanță.
Au promis împreună că vor rezolva toate, chiar toate problemele Capitalei, într-un timp foarte scurt :
– întregire buget – pentru ca guvernul este al lor si va fi generos,
– trafic – pentru ca tot guvernul lor va finaliza rapid centura,
– termoficare – pentru ca elcen (ministerul energiei) nu va mai opri cet-urile pentru “revizie”,
– poluare – pentru ca ministerul mediului va închide gropile toxice etc.
#LapteSiMiere
#ApaCalda
#MinciunaArePicioareScurte”, a scris Firea pe Facebook.

Articolul precedentCiolacu, reacție la declarațiile lui Iohannis. „E încă în campanie electorală, deși s-a depășit pragul de 5.000 de noi infectări pe zi”
Articolul următorAnunțul e oficial. Iată cum se vor desfășura Crăciunul și Revelionul