Liderul PSD a dat imediat replică la declarațiile președintelui Iohannis de miercuri seară. Marcel Ciolacu a spus că șeful statului continuă să stea în campanie electorală, deși numărul celor infectați cu noul coronavirus crește alarmant.
„După “atât s-a putut”, noul epitaf al guvernării Iohannis-Orban care arată strategia “pas cu pas” din pandemie este “s-a făcut cât s-a putut face”!
NU! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei!
Abia asta este revoltător! Că am ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi, iar Iohannis continuă să stea în campanie!
Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigarea alegerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător!
PS: E totuși ciudat că președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor. Așa cum este cu masca în restaurant. Și mai au pretenția ca românii să îi urmeze…”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Articolul precedentProfeţia lui Palada: din 7 decembrie ţara se va închide
Articolul următorGabriela Firea îi ia pe toți în vizor. Monica Anisie e următoarea pe listă. Mesajul fostului edil e clar