În conferința de presă susținută miercuri seară de Klaus Iohannis s-a făcut multașteptatul anunț legat de felul în care se vor desfășura Sărbătorile de iarnă, fiind vorba de Crăciun și Revelion.

Președintele României a spus, în cadrul conferinței susținute la Palatul Victoria, că ziua sfântă a nașterii Domnului va fi celebrată ca în anii trecuți.
„Măsurile care au fost luate, restricțiile care sunt în vigoare sunt cele pe care le cunoaștem. Dar, în același timp, eu nu cred că în acest an sărbătorile de iarnă vor fi ca în alți ani. Cu siguranță vor fi restricții în vigoare, cu siguranță se va putea călători în mult mai puține locuri. De exemplu, în străinătate este foarte dificil de călătorit din cauza multiplelor restricții care există în diferite state și cred că anul acesta ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului. Este sărbătoarea în și cu familia”, a spus Klaus Iohannis.

Articolul precedentGabriela Firea îi ia pe toți în vizor. Monica Anisie e următoarea pe listă. Mesajul fostului edil e clar
Articolul următorIohannis, incomodat de o întrebare: „Este părerea mea și a tuturor sociologilor care fac sondaje!”