La finalul Comitetului Național al PSD, Marcel Ciolacu l-a propus pe Petre Daea ca ministru al agriculturii. Întrebat despre o eventuală candidatură a sa la președinția țării, liderul PSD a spus: cutuma președintele PSD este și candidatul la alegerile prezidențiale a luat sfârșit, potrivit Agerpres.

El consideră că statutul PSD trebuie schimbat, astfel încât candidatul să fie ales de către baza partidului și nu doar de un for reprezentativ. ”Îmi menţin părerea că statutul PSD trebuie modificat şi cine va fi candidatul pentru funcţia de preşedinte al României trebuie ales de baza partidului şi nu de un număr limitat de oameni, care, chiar dacă suntem reprezentativi, nu cred că este abordarea corectă, ci trebuie să aibă loc o competiţie internă pentru această desemnare”, a declarat Ciolacu, la finalul Comitetului Politic Naţional al PSD.

Întrebat dacă exclude ca el să fie candidatul, Ciolacu a arătat că „mai sunt doi ani”. „Haideţi să ajungem acolo. Oricum, cutuma că preşedintele partidului automat este şi candidat a luat sfârşit”, a precizat liderul PSD.

Candidatura lui Mircea Geoană nu este văzută cu ochi buni în PSD, potrivit surselor din partid. De aceea, pentru sprijinirea sa se constituie un think-thank de oameni reprezentativi din toate sferele politice, anunță G4media.

Mircea Geoană a paricipat la mai multe evenimente organizate în România.

Articolul precedentTiruri blocate în Portul Constanța! Șoferii stau și câte 24 de ore în așteptare – Soluțiile lui Sorin Grindeanu
Articolul următorMircea Geoană nu prea are susținători printre liderii noului PSD