PSD îl face primar pe Nicușor Dan. Este concluzia consultantului politic Miron Mitrea la scandalul conferințelor de presa eșuate ale candidatului dreptei la Primăria Capitalei. Gabi Firea, Daniel, lăsați l sa vorbească! Cu camioane și claxoane  il faceți primar. Lăsați l sa vorbească unde vrea el, în noroaie, în mijlocul drumului!  

Analiza electorala arata ca victimizarea și rolul de “singur împotriva tuturor” sunt arme care și au dovedit eficienta mai ales în București. De aceea pentru mulți observatori este greu de înțeles de ce mana dreapta a primarului Bucureștilor, Laurian Badulescu a compromis în urma cu 2 săptămâni conferința de presă a lui Nicușor Dan în sectorul 6, pentru ca, în ultima săptămână, conferința din sectorul 5 a aceluiași candidat sa fie data peste cap de utilajele de salubrizare purtând inițialele primarului sectorului 5, Daniel Florea.

Miron Mitrea a aratat în emisiunea Culisele Puterii ca Nicușor Dan își bazează întreaga cariera politica pe atac și a amintit practica acestuia de a bloca proiecte edilitare prin deschiderea de procese care opresc șantiere de construcții, cum s a întâmplat cu Piață Matache, o mizerie, lipsita de valoare istorică sau arhitecturala, din mandatul primarului Sorin Oprescu, demolare care s a și făcut în cele  din urma.

Articolul precedentMiron Mitrea: “Ai pierdut plătești în politică. Acum sunt arestări, în Evul Mediu ți se tăia capul”
Articolul următorCe se întâmpla în redacția celui mai important cotidian din România în urmă cu 28 de ani. Dan Andronic povestește despre „pedeapsa” lui Cornel Nistorescu