Șerban Nicolae a identificat aberațiile de protecție sanitară, lipsa de argumente științifice a interdicțiilor pe care guvernanții le-au impus în perioada de pandemie de coronavirus.

Nicolae arată că, deși România a intrat în stare de urgență în data de 16 martie, abia în 22 mai au fost emise ordinele privind „măsurile de protecție sanitară” în spațiile publice. În același timp, el constată că dincolo de întârzierea reglementărilor, acestea suferă și de faptul că sunt „incomplete și discutabile”.

„Din 16 martie, România a intrat în starea de urgență, iar două luni mai târziu, în starea de alertă, ambele determinate de existența unui virus deosebit de contagios. Abia pe 22 mai (!!) guvernanții au emis ordine privind „măsurile de protecție sanitară” în spațiile publice. Chiar și acestea sunt incomplete și discutabile. În rest, restricții și sancțiuni. De ce nu avem dreptul la aer liber? Sunt interzise activitățile în aer liber în piețe, stadioane, terase, plaje și alte asemenea, dar sunt permise numeroase activități în spații închise, chiar fără condiționare de suprafață disponibilă sau aerisire”, scrie Șerban Nicolae pe Facebook. 

Articolul precedentCiolacu vrea sa continue modernizarea PSD și a României
Articolul următorIonel ARSENE: Liberalii au distrus economia românească!