Sectorul 4 din București este singurul sector în care toate problemele administrative se rezolvă online. Primarul PSD, Daniel Băluță, a spus mai demult adio cozilor la taxele locale.

“Sectorul 4 are cea mai digitalizată administrație locală din România.

Ai o solicitare pentru Direcția de Urbanism, pentru cea de Mobilitate Urbană sau pentru Asistență Socială, totul se rezolvă online, cu un singur click, de oriunde te-ai afla.

Dacă lucrurile îți par însă complicate și ai nevoie de ajutor, după o programare prealabilă la 021.9441, prin aplicația Primăria Sectorului 4, prin platforma Start PS4  sau direct la sediu, specialiști ai primăriei, de la toate departamentele, te așteaptă de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00 la Biroul de Asistență din Mall Grand Arena, pentru a vă rezolva toate problemele.

Sectorul 4 s-a digitalizat! Însă rămâne conectat la nevoile oamenilor!” a scris Daniel Băluță pe pagina sa de facebook.

De altă parte, primarul progresist al Timișoarei, Dominic Fritz, de abia acum a început procedura de selecție a firmelor de consultanță pentru strategia de SMART-CITY.

El a fost acuzat recent că ales o firmă de apartament pentru a creiona direcția în care să meargă digitalizarea Primăriei Timișoara.

Articolul precedentCiolacu cere Romgazului să-și mărească producția
Articolul următorLiviu Dragnea: am plafonat prețul la energia electrică și la gaze pentru bunăstarea românilor, nu din cauza lăcomiei stăpânilor voștri de la multinaționale